16. 5. 2022

Novinka pod lupou: Modern Love: Mumbai (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Modern Love: Mumbai
Žánr romantický, antologie
Stanice Prime Video (Indie)
Premiéra 13. 5. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 42 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Zkoumání 6 jedinečných, ale univerzálních příběhů o lidském spojení a lásce v jejích rozmanitých podobách – romantické, platonické, rodičovské, sexuální, rodinné, manželské a sebelásce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tedy, první díl americké verze Modern Love mě zaujal o poznání více. Verze Mumbai má pěkné poselství, ale přece jen mám blíž k západní kultuře, takže mě tento pilot až tolik neoslovil.

Myslím, že mu trošku škodí délka. Více by mu slušela poloviční stopáž, takhle to bylo až moc rozvleklé a pořád to samé dokola. Na druhou stranu bylo fajn sledovat, jak se z počátku naprosto bezradná a na chlapovi závislá žena postupně otrkává a zjišťuje, že si více než dobře poradí sama. Získává potřebné sebevědomí, které jí pomůže říct ne člověku, který si ji nezaslouží.

Nalezení lásky k sobě samé je parádní definice moderní lásky, takže pilot dokonale splňuje to, co si seriál předsevzal. I když by mě pilot spíše bavil zpracovaný jinou kulturou, tak dokážu ocenit jeho poselství. Závěrečná scéna s krásnou energickou písničkou plnou naděje a radosti první díl hezky ukončila a myslím, že hrdinka může svou veselost snadno přenést i na diváky. Na mě to zafungovalo stoprocentně, pořád se ještě pousmívám.

  • inspirující příběh
  • padnoucí hudba
  • zbytečně dlouhé
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu