18. 6. 2022

Novinka pod lupou: Intimidad (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Intimidad (Důvěrnost)
Žánr drama
Stanice Netflix (Španělsko)
Premiéra 10. 6. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 51 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V politice má před sebou slibnou budoucnost. Když se ale na veřejnost dostane video, které ji zachycuje při erotických hrátkách, může jí to zničit celou kariéru.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Typické evropské drama, kvalitně natočené, dobře zahrané. Neurazí, ale ani pro mě nemá nic, kvůli čemu by mi utkvělo v paměti.

Pilot nám představil dvě dějové linie. Zatím úplně nevím, jak jsou propojené, jestli jsou zcela oddělené a potkají se pouze tak, že sestra mrtvé ženy požádá političku o pomoc. Doufám, že v tom bude trošku i něco víc, protože nějaký pěkný zvrat by seriálu rozhodně slušel.

Postavy jsou hodně nevýrazné. Nevadí mi, ale za pár dní už si na ně nevzpomenu. To platí i o dalších prvcích seriálu, v podstatě se mi na to dobře koukalo, ale nějak nemám náladu na celý maraton. I když věřím, že by mě seriál bavil, není to jeden z těch, které bych chtěla vidět teď hned komplet.

  • příjemně plyne
  • silná hlavní hrdinka
  • nevýrazné postavy
  • nevýrazný příběh
  • chybí mu jiskra
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Přečetla jsem si anotaci a půlku pilotu byla naprosto v lese, protože to začalo jistou sebevraždou a pokračovalo spoustou všelijakých postav, ve kterých jsem se absolutně nevyznala. Je to hodně tmavé, ponuré, s takovou tíživou atmosférou. Ta anotace přitom zněla zajímavě, ale výsledek mě nebavil a celkově zklamal.

V těch postavách jsem se začala orientovat až příliš pozdě a otravovalo mě to. Taky to na mě bylo příliš depresivní, což já většinou nevyhledávám, ale věřím, že někomu to může sednout. Skutečně dobrých bylo na celé epizodě až posledních pár minut, které mě téměř nalákaly na sledování dál, ale jenom téměř.

  • posledních pár minut
  • zajímavý námět
  • zmatený výsledek námětu
  • chaotické
  • tíživá atmosféra
40 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu