19. 1. 2022

Novinka pod lupou: Pivoting (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Pivoting
Žánr komedie
Stanice Fox
Premiéra 9. 1. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 22 minut
Předskokan Call Me Kat
Konkurence Grey's Anatomy, B Positive, Legacies, Law & Order: SVu
Tipovačka

O čem to je?

Komedie o tragédii, která je zasazená do malého městečka na Long Islandu. Tři ženy truchlí nad ztrátou své kamarádky z dětství. Jsou nucené čelit faktu, že život je krátký, a zoufale se pokouší najít štěstí. Rozhodnou se k sérii impulzivních a ne zrovna správných rozhodnutí, která upevní jejich pouto a dokážou, že nikdy není dost pozdě na to, abyste si mohli zpackat život.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle stojí čistě na obsazení. Všechny 3 hlavní hrdinky jsou sympaťandy, a i když je každá svým osobitým způsobem ujetá,
všechny mě moc bavily – akorát teda ujetina Maggie Q v podobě výpovědi v lékařství a následném shánění práce v obchodě byla trošku moc i na mě.

Pilot jsem viděla už pár dní zpět a bohužel musím říct, že kromě skvělého obsazení se nejedná o nic extra zapamatovatelného. Dějově spíš průměrné, neurazí nenadchne. Naštěstí na mě většinou zafungoval humor a celé bych to označila jako příjemnou feel-good oddechovku.

Pokud máte rádi aspoň jednu ze tří protagonistek, určitě doporučuju zkusit aspoň pilot, protože i ta délka byla naprosto ideální. K dalším epizodám se jednou určitě ráda dostanu, teď mě ale zajímá jediné: ukáže se někdy ten Dan, nebo z něj bude paní Columbová? Protože takového vola fakt musím vidět.

  • herecké trio
  • oddechová záležitost
  • délka
  • nic extra
70 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones

Po pilotu si dokážu představit, že Pivoting bude prima oddechovka pro všechny divačky, zejména pokud jsou v podobném věku jako hlavní hrdinky anebo čelí obdobným výzvám. Po smrti kamarádky nastal čas přehodnotit život a všechny tři hrdinky k tomu přistoupí odlišným způsobem, který se do budoucna nejspíš postará o hodně zábavy.

Díky rozdílným dějovým linkám pilot nezačne nudit a těch 22 minut uteče rychle. Hodně tomu napomáhají dobře zahrané postavy. Všechny tři hrdinky válí, nedokážu se rozhodnout, která z nich je sympatičtější. Ačkoliv tak nejde o komedii, u níž by se člověk válel během sledování smíchy po zemi, dokáže potěšit a dalším dílům rozhodně dám šanci.

  • pilot rychle uteče a nenudí
  • nastíněné dějové linky dokážou zaujmout
  • hlavní hrdinky jsou sympatické a výborně zahrané
  • s jejich životy se dá ztotožnit
  • Nejde o komedii, u níž by se divák smál od začátku do konce
80 %
Mé hodnocení
Mad.Awe

Herecké obsazení je rozhodně největším lákadlem, které vás k této komedii může přivést. Protože pokud bychom měli spoléhat jen na kvalitní scénář a zástup povedených vtipů, tak docela narazíme.

Je super vidět známé tváře. Všechny tři herečky znám z jiných rolí, viděla jsem s nimi již spoustu seriálů a samozřejmě jsem si je oblíbila. Trošku se divím, že se upsaly tomuto projektu. Neříkám, že jde o špatnou komedii, rozhodně už tady byly horší kousky. Ale že bych to považovala za nějaký velký klenot, který by měl být novým reprezentantem komediálního žánru, to se rozhodně říct nedá.

Pobavila jsem se možná třikrát za těch 22 minut. Alespoň mi vtipy nepřišly trapné, což je plus. Ale nevidím nic, v čem by se tato komedie lišila od zástupu jiných, které tu byly, jsou a budou.

  • herecké obsazení
  • absence trapného humoru
  • nic nového a originálního pod sluncem
  • není to žádná komediální perla
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
AislinK

AislinK

Hele, Sněhurka! :D Trailer docela milý, jako oddechovka asi fajn, tož házím do chci vidět, ale nějak se do...
před 2 roky
Matuush

Matuush

Ta první epizoda mi skvěle padla do noty a dost mě navnadila na další díly, ale s tou druhou epizodou...
před 2 roky
Hitchhiker

Hitchhiker

Wow tak tady bych Gennifer skoro nepoznala, mám ji ráda už od OUAT, ale oslnila mě až v Why Women...
před 2 roky
Další články k tématu