4. 3. 2022

Novinka pod lupou: Super Pumped (Showtime)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Super Pumped
Žánr drama, antologie
Stanice Showtime
Premiéra 27. 2. 2022
Vysílání neděle
Délka pilotu 57 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Brian Koppelman, Beth Schacter
Hrají Kyle Chandler, Joseph Gordon-Levitt, Uma Thurman

O čem to je?

1. série antologického seriálu vypráví příběh značky Uber, jednoho z největších úspěchů Silicon Valley. Travis Kalanick je houževnatý generální ředitel společnosti, který je nakonec vyloučen z představenstva. I přes všechny radikální otřesy s globálním technologickým kapitálem vyniká Uber jako zázrak i jako varování s interními i vnějšími bitvami, které zapříčiňují nepředvídatelné důsledky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Trošku jsem se bála, že mě zrovna tento životopisný seriál nebude až tak bavit. První díl mě ale hodně rychle přesvědčil o opaku – tohle je opravdu něco pro mě.

Gordon-Levitt za poslední roky neskutečně dospěl, stává se z něho opravdu parádní herec. Tahle role mu sedí jako zadek na hrnec, myslím, že vedoucí castingu nemohli vybrat nikoho lepšího. Obsazení je obecně špičkové ve všech ohledech. Když někde vidím svého oblíbeného kouče Taylora, tak je mi jasné, že to bude opět extra třída.

Ačkoliv má epizoda téměř hodinu čistého času, příběh neuvěřitelně svižně plyne. Ani jsem se nenadála a byl konec, aniž bych se v průběhu sledování začala nudit. Právě naopak, byla jsem úplně ponořená do sledování, že jsem úplně zapomněla dělat cokoliv jiného a věnovala pilotu svou plnou pozornost, což se mi téměř nikdy nestává.

Doufám, že si celá série udrží takto vysoko nastavenou laťku. Těším se na maraton.

  • herecké výkony
  • poutavý příběh
  • svižné tempo
  • ideální pro maraton
90 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu