26. 9. 2022

Novinka pod lupou: Byeonroneul Sijakhakessseubnida (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Byeonroneul Sijakhakessseubnida (Pro dobro soudu)
Žánr drama, právnický, mystery
Stanice Disney+ (Jižní Korea)
Premiéra 21. 9. 2022
Vysílání středa
Délka pilotu 64 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Eso právnické firmy Čangsan, Čakhee Nonová, se přes noc stane veřejným obhájcem. Toto mysteriózní právnické drama sleduje její zapojení s dalším excentrickým veřejným ochráncem, Jwou Sibaekem, běhwm případu sériové vraždy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nedávno jsem zmiňovala, že má asijská tvorba jiný styl herectví a vyprávění, než jsem zvyklá. Tady to opět stoprocentně platí. Hlavní hrdinka je chladná mrcha bez emocí, nevím, jestli jí mám fandit v tom, aby dosáhla svých snů, nebo jí mám přát to nejhorší.

Celkově se mi to zdálo takové bez života. Při sledování jsem nehnula brvou stejně jako hlavní hrdinka. Chyběly mi tam emoce, něco, co by mě upoutalo a kvůli čemu bych chtěla dál pokračovat.

Nicméně se mi líbí, že nepůjde o epizodní případy, ale dočkáme se jednoho rozvíjejícího se příběhu. To by se mohlo ještě pořádně zamotat a přinést i pár překvapení. Ale ani to mě nepřesvědčí o tom, že bych dalším dílům měla dát šanci.

  • serializovaný příběh
  • hrdinové bez emocí
  • chybí tomu jiskra
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu