17. 5. 2022

Novinka pod lupou: The Quest (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Quest (Mise)
Žánr dobrodružný/fan­tasy/realityShow
Stanice Disney+
Premiéra 11.5.2022
Vysílání celá série najednou
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Přelomový soutěžní seriál, který 8 mladých lidí vrhne do fantastického fiktivního světa Everealm, kde musí zachránit království tím, že naplní dávné proroctví.Dos­pívající soutěžící budou soutěžit v rozvíjejícím se dramatu, kde se setkávají s mystickými bytostmi a magickými výzvami, které konkurují jejich oblíbeným knihám, hrám a filmům.

Trailer

A jaký je váš ortel?

Na tuhle reality show jsem narazila úplně náhodou a musím říct, že jsem ráda, že se tak stalo. Kdo by totiž netoužil po tom, aby se jednoho dne dostal do fantasy říše a stal se vyvoleným, který má daný svět zachránit? Tak tuhle myšlenku si tady užijete až až. Zároveň se než o reality show jedná spíše o seriál s amatérsky zahranými hlavními hrdiny. Nedočkáte se tu obvyklých medailonků, nebo zpovědí na kameru. Jede se pouze čistě linie příběhu. Jen teda nikdo neví, co je hlavní výhrou, což mi trochu vadí.

Někoho může po právu odradit, že hlavními hrdiny jsou děti. Ti jsou tady jak plusem, tak mínusem. Když jsou v akci, tak jsou super. Ale jakmile dojde na nějaké rozhovory mezi nimi, tak to hnedka začne drhnout. Naštěstí je více času věnována soubojům než prostojům.

Dalším plusem jsou herci postav ve světě a hlavně všechny masky a kostýmy. Herci nejsou prkenní a krásně dokreslují fantasy atmosféru. Na to že se jedná o malou reality show, u které se asi nečeká bůhvíjaký úspěch, tak má poměrně štědrý rozpočet. Opravdu se člověk cítí, jako kdyby se ocitl v pohádce.

Rozhodně tu máme příjemnou oddychovku, která vás rychle vtáhne do děje a nakonec vás bude zajímat, jak celý příběh dopadne. A třeba se na konci dozvíme, co že je tou hlavní cenou. Snad to nebude jenom skvělý zážitek pro děti.

  • kulisy, kostýmy
  • herci
  • děti
  • nevíme, co je cílem reality show
60 %
Mé hodnocení
litllewitch
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
litllewitch

litllewitch

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu