4. 11. 2022

Novinka pod lupou: Si lo hubiera sabido (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Si lo hubiera sabido (Kdybych to jen tušila)
Žánr drama
Stanice Netflix (Španělsko)
Premiéra 28. 10. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 35 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Třicetiletá žena se při pocitu nespokojenosti se svým manželstvím a rodinným životem ocitne po zatmění Měsíce v čase o deset let zpět.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Mám ráda podobná témata, kdy se postavy z nějakého důvodu dostanou zpátky v čase a mají možnost napravit chybná rozhodnutí ze své minulosti.

Pilot utekl rychle. Seznámili jsme se s postavami, viděli jsme nezářivou budoucnost hlavní hrdinky a jen jsme čekali, kdy se konečně vrátí zpátky. Hrdinka vypadá sympaticky, jen jsem se celou dobu nemohla zbavit pocitu, že má červené oči, jako kdyby pořád jen brečela. Pochopila bych to v nešťastných scénách z přítomnosti, ale ona tak vypadá i v minulosti, kdy by měla být pole příběhu mladá a šťastná, tak mi to moc nedává smysl. Možná se mi to ale jen zdá, nebo mám nějaký špatný monitor…

Je to typická romantická slaďárna, nečekejte od toho žádné propracované sci-fi. Ale když vám postavy sednou do noty, tak se budete solidně bavit. Já si určitě pustím i další díly, abych viděla, jak to celé dopadlo.

  • zábavný příběh
  • sympatická hrdinka
  • nečekejte sci-fi, je to spíše romantické drama
  • žádná inovace nad rámec svého žánru
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Kdybych si nepřečetla anotaci a nebyla skutečně zvědavá, jak takový nápad zpracují, nedodívala bych ten díl snad ani do konce. Dáma v hlavní roli mě s tou její “o 10 let starší” parukou z nějakého důvodu děsně rozčilovala a vlastně to celé bylo úplně o ničem, a to říkám jako někdo, kdo má vztahová dramata rád. Jenomže vždyť i v takovém žánru musí být něco, co mě chytne, zatímco tady nakonec neuchopili dobře ani tu zápletku se zatměním.

Nebylo to vtipné, akční, překvapivé, spíš velká nuda od začátku do konce. Vůbec mě nezajímá, jak to s kým dopadne, nikdo na mě natolik nezapůsobil. Malinko mě zajímá jenom to, jestli nějak vysvětlí, proč se to stalo. Nepředpokládám jakékoliv zabřednutí do fantasy použití magie, takže budou muset najít něco jako “logické vysvětlení”, což by mě kupodivu docela zajímalo. Ačkoliv ne natolik, abych si kdy pustila aspoň další epizodu.

  • existují i větší kraviny
  • neskonalá nuda
  • ústřední herečka
  • bez špetky jiskry
30 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu