8. 1. 2022

Novinka pod lupou: The PM's Daughter (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The PM's Daughter
Žánr komedie, drama, minisérie
Stanice ABC (Austrálie)
Premiéra 1. 1. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Premiérova dcera je desetidílný australský politický komediální seriál určený dětem a dospívajícím. Seriál sleduje příběh Cat Parkes Pérezové, dospívající aktivistky, jejíž život se ocitne v chaosu, když se její matka nečekaně ocitne v roli premiérky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Čekala jsem, že mě pilot zaujme trošku víc. Australské seriály jsou pro mě takové guilty pleasure, sice nemají příběhy moc do hloubky, ale čiší z nich taková příjemná pohodová atmosféra, díky které se na ně moc dobře kouká.

Tato premiérská dcerka ale nebude pro mě. Možná je to tím, že je to komedie a já spíše dávám přednost dramatům. Pilot byl sice krátký, ale po odsledování si z něj neodnáším v podstatě nic.

Hlavní hrdinka vypadá sympaticky, ale její činy mě až tolik neoslovují. Myslela jsem, že mi tahle mladá rebelka sedne víc, asi jsem měla moc vysoká očekávání. Další díly vynechám.

  • rychle utíká
  • neurazí
  • ale ani nenadchne
  • nenaláká na další díly
  • hlavní hrdinka ze sebe mohla dostat víc
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu