12. 2. 2022

Novinka pod lupou: Cheaters (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Cheaters
Žánr komedie, drama
Stanice BBC iPlayer
Premiéra 8. 2. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 10 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Náhodné setkání po zrušeném letu vede k nepravděpodobné noci plné opileckého sexu na letišti a následně i v hotelu mezi dvěma cizinci kolem dvaceti let, Folou a Joshem. Oba již mají vztah a brzy se nevědomky stanou sousedy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Příjemné překvapení, že měl pilot jen deset minut. V podstatě jsme se seznámili jen se dvěma postavami, ostatní se na scéně ani neobjevily. I tak ale šlo o příjemný pilot, který dokáže nalákat na další sledování perfektním koncem.

Obě postavy jsou v pohodě. Neřekla bych úplně, že jsou hodně sympatičtí, ale koukat se na ně dá. Uťápnutý chlapík mi připomíná Fitze z Agentů. Oba dva těch deset minut spolu bez problémů utáhli, ani nepotřebovali další zástup draze zaplacených herců.

Jasně, jde na tom vidět, že to je dělané pro iPlayer, má to o poznání menší rozpočet než běžné BBC seriály. Ale zrovna tady to až tolik nevadí. Není důležitá velkolepá výprava, stačí zajímavá zápletka a postavy a máte postaráno o dobrou zábavu.

  • hlavní postavy
  • zvrat na konci
  • zatím nejde hodnotit další dvě hlavní postavy, které tady ještě vůbec nebyly, ale snad budou taky v pohodě
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu