8. 4. 2022

Novinka pod lupou: Spolu & Hladoví (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Spolu & Hladoví
Žánr Kulinářský, cestovatelský
Stanice HBO Max
Premiéra 1. 4. 2022
Vysílání pátky, 2 epizody
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Osmidílná cestopisná série zavede diváky do světa gastronomie a dá také nahlédnout do vztahu mezi otcem a dcerou. Hejlík je známý jako autor gastromapy a se svou dcerou sdílí vášeň pro dobré jídlo a cestování. Na svých cestách se budou potkávát s lidmi, kteří jsou špičkami ve svém oboru. Jednotlivé díly se budou věnovat aktuálním tématům z oblasti foodie scény, ekologie nebo urbanismu.

Trailer

A jaký je váš ortel?

HBO nám seriál nadělilo na apríla a trochu to jako apríl vypadá. Kdyby si člověk nečetl závěrečné titulky, kde jsou producenti a další členové štábu, tak by si skoro myslel, že kouká na nějaký videoblogísek na youtube. Frčí vůbec ještě videoblogísky?

Dcera je ve vrcholové pubertě a je to na ní poznat. Furt háže otrávené ksichty a vůbec vypruzuje. Člověk se až musí ptát, zda jí tatík slíbil za natáčení nový iPhone, nebo čím se mu jí do podobného projektu podařilo ukecat, protože to vypadá, že se musí strašně přemáhat. Nebo prostě neumí vystupovat před kamerou. To otec je přirozenější. Však už má zkušenosti. Ale asi jen málokdo by v něm poznal pilota Igora z Terapie.

Samotná pouť se vyznačuje tím, že neví čím chce být. Na nějaký pořad o jídle tam je toho jídla málo, nebo alespoň není patřičně prezentováno, takže to spíš vypadá jako reklamní medailonky vybraných restaurací. Na lifestylový pořad toho je taky málo. Vteřina v jeskyni a pak na koupadle to nespasí.

  • malůvky v obraze
  • špatná prezentace jídla
  • vlastně i špatná prezentace míst, kde jedí
40 %
Mé hodnocení
Fruiko
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu