23. 4. 2022

Novinka pod lupou: Ninis (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Ninis
Žánr komedie
Stanice HBO Max (Mexiko)
Premiéra 7. 4. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komedie o pětici dvacátníků a jejich snaze prosadit se v závodě s časem na cestě k dospělosti. Příběh sleduje neštěstí „Moralese“, „Rebeky“, „Rodriho“, „Valeho“ a „Chescy“, skupiny přátel, kteří se snaží žít dobře, ale hledají k tomu tu nejjednodušší cestu. Přestože jsou všichni profesionálové, nikomu z nich se zatím nepodařilo opustit skleněnou bublinu, do které je uvrhli jejich přehnaně starostliví rodiče a tak jim trochu dělá problémy postarat se sami o sebe. Potřeba vydělat si peníze na nájem je však přivede do situací stejně komických jako nestoudných: začínají podnikat, žijí na volné noze nebo dokončují diplomovou práci, přitom se zamilovávají a řeší skutečné osobní vztahy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ten studiový smích se tady v podstatě vůbec neutišil, byl slyšet téměř bez přestávky celých 25 minut. Bohužel, smát se opravdu nebylo čemu.

Tahle komedie se opravdu nepovedla. Nesympatické obsazení, tragické herecké výkony, nápadné přehrávání, podprůměrné vtipy a nesvižné tempo. Nemohla jsem se dočkat, až bude konec. Asi nikoho nepřekvapí, že další díly raději vynechám.

  • krátká sitcomová stopáž
  • herci
  • herecké výkony
  • absence povedených vtipů
  • neustávající studiový smích
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu