2. 4. 2016

Novinka pod lupou: Lopez

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Lopez
Žánr komedie
Stanice TV Land
Premiéra 30. 3. 2016
Vysílání každou středu večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci John Altschuler, Dave Krinsky, Jeff Stilson
Herci George Lopez, Maronzio Vance, Alexie Gilmore

Ve zkratce

Částečně autobiografický sitcom ze života George Lopeze. Seriál sleduje hrdinu, který se musí vypořádávat se strastmi života méně známé celebrity, který s sebou přináší různé krize. Ty si ale Lopez často vyvolává sám.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Řekněme, že to nebyla taková katastrofa, jak jsem předpokládala. Po propadáku jménem Saint George, u kterého jsem měla problém dokoukat 10 půlhodinovek, jsem k této novince přistupovala s velkou rezervou.

Pilot nakonec neurazil, ani nenadchnul. Našla jsem v něm jak klady, tak i zápory, celkově to skončilo v lehkém podprůměru. Největším tahounem pro mě nebyl hlavní představitel, který narcisisticky hraje slavnou verzi sebe sama, ale spíše zástupkyně jeho agentury, mladá vášnivá holka, která neustále mlela, jeden smartphone u ucha, druhý v ruce.

Ostatní postavy pokulhávaly, dělaly druhé housle Lopezovi, který ale podle mého názoru nedokáže příliš zaujmout, kor mladé publikum. Je ale pravda, že TV Land je už od dob Hot in Cleveland zaměřen na trošku starší věkovou kategorii, takže je možné, že i tento seriál bude slavit úspěchy.
  • pár povedených vtípků včetně aukce
  • postava asistentky
  • nudná hlavní postava, kolem které se to celé točí
  • rychle se začnete nudit
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Asi vynechám pana Lopeze,sice neurazí,ale nadšením také neskáču.
před 8 roky
Další články k tématu