20. 3. 2016

Novinka pod lupou: Saints and Sinners

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Saints and Sinners
Žánr drama / soap opera
Stanice BounceTV
Premiéra 6. 3. 2016
Vysílání každou neděli večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: 483 tisíc diváků (nejsledovanější pořad v historii stanice)

Kdo?

Tvůrci T.S. Grant
Herci Christian Keyes, Keith Robinson, J. D. Williams, Clifton Powell, Jasmine Burke, Gloria Reuben, Vanessa Bell Calloway

Ve zkratce

První původní seriál stanice BounceTV.

Obyvatele místní komunity kolem baptistického kostela Greater Hope pojí dlouhá společná historie několika generací, jde vlastně o jednu velkou rodinu. V této rodině ale postupem času láska a věrnost byly utlumeny kvůli závisti, chamtivosti a temným tajemstvím. Vody se rozvíří s návratem ztraceného syna a šokujícím zločinem, který donutí komunitu zamyslet se. Na povrch začnou vyplouvat tajemství, která hrozí zničením samotného centra komunity a životů všech, kteří v ní žijí.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak vám nevím, jestli jsem bylo těžší pilot sehnat, nebo ho přetrpět. Nepovažuju se za rasistu, ale černošská (náboženská) kultura, která seriál tvoří ze 100 %, pro mě není tou nejlepší seriálovou zábavou. Telenovela to je maximální, všechno je tu tak přehnaně dramatické, až to bolí.

Hlavní hrdinové od začátku kují pikle, pomlouvají se za zády, podvádí se, dokonce nechybí ani lesbická aférka manželky pastora. Seriál mě nedokázal zaujmout ani trošku, nedokážu vymyslet jakákoliv pozitiva. Vlastně ani negativa, pouze to, že šlo pro mě o nudu od začátku do konce. Žádná postava mi neutkvěla v paměti, nikdo mi nebyl sympatický, ba naopak, většina postav/herců se mi hned od jejich první scény protivila.

Nevím, jak to bude pokračovat dál, a ani mě to nezajímá. Radím dát na nenápadnou nápovědu internetu, je tu důvod, proč tento seriál není vůbec lehké sehnat a stáhnout :-)
  • v našich končinách tímto asi nikdo nebude poznamenán
  • nezajímavá telenovela
  • nesympatické postavy
0 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
vaicoska

vaicoska

horší trailer asi už udělat nemohly.
před 8 roky
CUTE_BUT_PSYCHO

CUTE_BUT_PSYCHO

Aj trailer som len tak tak dopozerala.. :D Ozaj nič pre mňa..
před 7 roky
shakespeare

shakespeare

Jak to tu ctu, tak jste se vsichni dostali dal nez ja. Ja jsem to ani nedokoukala. Nestoji to za nic.
před 7 roky
Další články k tématu