9. 2. 2016

Novinka pod lupou: Na vodě

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Na vodě
Žánr drama / komedie / romantický
Stanice Nova
Premiéra 7. 2. 2016
Vysílání neděle, 20:20
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

O čem to je?

Hlavním hrdinou seriálu je úspěšný pětatřicátník Hugo, kterému se v jediné vteřině změní celý život. Opustí ho žena, přijde o práci a i o střechu nad hlavou. Nezbývá nic jiného, než se znovu odrazit ode dna a nadechnout se nad hladinou. Hugo se vynoří u lodi svého přítele z mládí Honzy v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Tady poznává nový životní styl i nové přátele. Obyvatelé zátoky mají své sny, touhy i barevný život, který žijí po svém. Zvykli si na houpavý pocit na vodě i v životě a pro komediální seriál tak vytvořili jedinečnou galerii věkově i charakterově rozmanitých postav s pestrými příběhy.

Podobné seriály

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak silnou kombinaci optimismu a pesimismu jsem dlouho neviděla. Na jednu stranu seriál místy připomíná legendární Hospodu. Na druhou stranu je tu hrdina, který celý seriál neskutečně potápí pod vodu.

Úvod seriálu mě dokázal naprosto odradit. Hlavní hrdina od první scény působí jako arogantní idiot, kterému přejete jen to nejhorší (což vzápětí dostane). Jeho milá ženuška je snad ještě horší. Díky bohu, že Na vodě nestojí jen na těchto dvou postavách. Jakmile se setkáme s obyvateli přístavu, kteří se každý den scházejí v místní hospůdce, atmosféra se úplně promění. Najednou sledujete něco, co se dokonce i sledovat dá! Na hercích je vidět, že jsou u pivečka v pohodě. Nepřehrávají, jsou přirození a zábavní.

Jistě, i zde se najde pár kiksů… Bezdomovcovy třikrát obnošené trenýrky? To si mohli odpustit, úplně jsem se otřepala. Ale záhada s úbytkem elektřiny byla podle mě moc pěkně odhalena.

Dobro a zlo v rámci milostného trojúhelníku je tu na můj vkus zobrazeno až moc okatě. Manželka hrdiny je protivná, škaredá a zlá, nedopřeje mu ani zůstat v kontaktu se svým nejlepším kamarádem. Nová sousedka je mladá, krásná, milá a obětavá. Není na ní nic špatného, dokonce se i na hrdinu dívá skoro už s láskou v očích. Jen on je zaslepený svou fúrií a nedokáže vidět, že štěstí mu stojí před nosem. Jak typické.

Nedá mi to, abych nezmínila ještě úvodní písničku. Včera jsem ji ještě před sledováním slyšela poprvé v práci v rádiu a hned mě šíleně chytla. Myslím, že to je jedna z nejzdařilejších a nejlíbivějších seriálových melodií, jakou znám. O to víc mě příjemně překvapuje, že se jedná o původní českou tvorbu. Jen tak dál!
  • úvodní melodie
  • parta v hospůdce
  • hlavní postava
  • trenýrky, vydírání, porno
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Přijde mi to dost zvláštní seriál,nevím,Přístav nesleduji,ale pokud se mi vyprázdní watchlist,možná...
před 8 roky
email.ebook

email.ebook

Já budu asi patřit k menšině, ale seriál Na vodě se mi hodně líbí. Až na Pavlaska jsem nadšena hereckým...
před 8 roky
drzoun

drzoun

Na vodě se mně líbilo více, než VIP vraždy. Vraždy jsou - zas nějaká česká detektivka ale Na vodě je pro nás...
před 8 roky
Další články k tématu