25. 8. 2023

Novinka pod lupou: Mala fortuna (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mala fortuna (Mala Fortuna)
Žánr komedie
Stanice Prime Video (Mexiko)
Premiéra 18. 8. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 39 minut

O čem to je?

Rodiče Victorie a Julia byli před lety v centru finančního skandálu, který připravil o bohatství několika nejvlivnějších rodin Jižní Ameriky. Od té doby se neviděli, ale oba třeli bídu s nouzí, vytlačení ze společnosti. Nyní oba dojdou ke stejnému plánu – změní si identitu a jdou po boháčích. A osud tomu chtěl, aby si vybrali ten stejný účet…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po pilotu to vypadá na nenáročnou oddychovku. Seriál hraničí s telenovelou, nemůžete ho brát úplně vážně. Rozhodně to není správná volba pro ty, kteří si při sledování vychutnávají kinematografickou kvalitu a oslnivé herecké výkony.

Na druhou stranu, pokud potřebujete na chvilku vypnout a ponořit se do úplně jiného světa, který je stejnou měrou dramatický a romantický, tak jste na správné adrese. Jistě, maličké omezení představuje jazyková bariéra, seriál nejde mít úplně jako podkres při práci nebo úklidu – na Prime jsou titulky, dabing pouze anglický. Ale znáte to, někdy se vám nechce dělat nic jiného, než sebou plácnout na gauč, vypnout mozek a pustit něco takového, u čeho nemusíte vůbec přemýšlet.

Herci v hlavních rolích vypadají sympaticky a když se v závěru dílu konečně střetnou, příběh se dobře zamotá. Další díly zkusím.

  • sympatické obsazení
  • nenáročná podívaná
  • závěr epizody
  • pro mnohé to bude až moc telenovelové (a právem)
  • nečekejte žádnou originalitu
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu