29. 12. 2023

Novinka pod lupou: Gigolò per caso (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Gigolò per caso
Žánr komedie
Stanice Prime Video (Itálie)
Premiéra 21. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 35 minut

O čem to je?

Když se do jeho života po infarktu vrátí otec Giacomo, musí se Alfonso vyrovnat s pravdou, která mu změní život: jeho otec je gigolo. Po sérii nešťastných událostí je Alfonso nucen jít v otcových stopách.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle mě překvapilo, protože je to scénu od scény jako přes kopírák podle tuším francouzského nebo španělského seriálu Alphonso. Nevím, proč si Prime vybral zrovna příběh o gigolovi na to, aby ho udělal v různých jazykových verzích, ale budiž.

Jak už jsem psala předtím, ani tady mě hrdina příliš nezaujal, stejně jako ani celý příběh. Nevím, něco podobného v dramaticko-komediálním stylu už jsme měli v seriálu Hung, ryzí drama to pak bylo v American Gigolo, což mi přijde vhodnější pro dané téma, ten komediální prvek mi k tomu prostě nesedí, přijde mi to takové až trošku nevhodné, nekouká se mi na to dobře. Další díly vynechám.

  • samotný nápad asi není zlý
  • hlavní hrdina je nesympatický trouba
  • komediální prvek mi do toho příběhu nesedí
  • když už, tak si raději pusťte originál
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu