4. 7. 2023

Novinka pod lupou: See You in My 19th Life (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název See You in My 19th Life (Nashle v mém 19. životě)
Žánr drama, komedie, fantasy, romantický
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 18. 6. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 65 minut

O čem to je?

Ban Ji Eum má mimořádnou schopnost: dokáže si vybavit vzpomínky na všechny své minulé životy. Ban Ji Eum se opakovaně převtěluje už téměř tisíc let a pilně prožívá své životy. Poté, co je její předchozí život přerušen tragickou nehodou, vydává se ve svém současném životě znovu navázat kontakt s lidmi ze svých minulých životů a rozhodne se najít muže jménem Moon Seo Ha, kterého potkala ve svém 18. životě. Budou vzpomínky na její osmnáctý život sabotovat romantiku v devatenáctém? Nebo láska přetrvá napříč různými životy?Trailer

Trailer

A jaký je náš ortel?

Super nápad na seriál! V mnoha ohledech je tato novinka podobná King the Land, kterou jsem viděla těsně předtím. Jasně, je tu nadpřirozený prvek, ale podstata zůstává zachovaná. Korejci se vyžívají v tvorbě romantických dramat s twistem, což tato novinka perfektně splňuje.

Postavy nejsou tak sympatické jako v hotelu (King the Land), ale i tak jim fandím. Ze začátku jsem byla skeptická, když byla v hlavní roli malá holčička. Ale opět tady čas poskočil o hodně let dopředu a postavy jsou už dospělé, takže, ehm… žádné problémy se zákonem. Celou dobu jsem s napětím čekala, až se hrdinka vymáčkne a prozradí, kdo je, ale na to si asi budu muset počkat až do konce seriálu. I tak mě ale pilot bavil sledovat a jsem zvědavá, co přinesou další díly. Že bych si přece jen našla cestičku ke korejské tvorbě? Tento týden přidávám do watchlistu dva ze dvou kousků!

  • skok v čase
  • super nápad na seriál
  • vtáhne vás to do příběhu
  • postavy/herci mi úplně nesedí
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu