30. 7. 2023

Novinka pod lupou: Kohrra (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kohrra (V mlhách)
Žánr drama, krimi, thriller
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 15. 7. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut

O čem to je?

Za pár dní se měl ženit, místo toho ale záhadně zemřel. Tenhle zapeklitý případ začnou vyšetřovat dva policajti, kterým se přitom osobní život rozpadá pod rukama.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ani Kohrra mě nedonutí dát šanci indickým seriálům. Přišlo mi, jako by byl příběh vyprávěný přes tlustou stěnu. Nedokázala jsem se do něj ponořit, nedokázala jsem z postav cítit žádné emoce. Všichni jsou chladní jak psí čumák. Opět opakuju, že to bude tou rozdílnou kulturou, protože jiné vysvětlení opravdu není možné.

  • serializovaná zápletka
  • bez emocí
  • nenaláká na další sledování
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Po dosledování pilotu jsem byl rád, že už je konec. Působilo to na mě zdlouhavě a v první polovině, kromě představení toho, co budou detektivové řešit, se nic nestalo a epizoda by fungovala i bez toho. Mít takových 30 minut, tak by mě pilot bavil o dost víc. Několikrát jsem se přistihl, že seriálu nevěnuji plnou pozornost a začal jsem dělat něco jiného.

Případ na mě moc nezapůsobil, i když pro někoho bude určitě zajímavý. Jen mi přijde, že je to téma maximálně na dvojdíl. Nedovedu si představit, že bych tento případ sledoval celý seriál. Konec by navnadil na další sledování, nebýt prázdnosti děje v celé epizodě.

K postavám nemám co říct, všechny byly nesympatické. O to bylo sledování ještě těžší.

Celkově v zato se jedná o takový průměr Jako celek v podobě dvouhodinového filmu by se seriál určitě dal, ale takto jsem rád, že pilot skončil a dál sledovat nebudu.

  • konec navnadí
  • vcelku zajímavý případ
  • případ se nehodí do víceepizodního formátu
  • nic se neděje
  • zdlouhavé
  • nesympatické postavy
  • nudný příběh
50 %
Mé hodnocení
Dom_Domec
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Kdykoliv vidím zmínku o indické (pákistánské) tvorbě, tak mě napadne, že to bude nudný a blbý (njn,...
před 41 týdny
Další články k tématu