12. 2. 2023

Novinka pod lupou: Farzi (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Farzi
Žánr krimi, thriller
Stanice Prime Video (Indie)
Premiéra 10.2.2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu x minut

O čem to je?

Seriál se točí okolo gangů a padělaných peněz. V centru dění je umělec, který se nechá vtáhnout do temných a vysokých sázek rozjetého podvodu, a důstojník zásahové jednotky, jehož úkolem je zbavit zemi nebezpečí. To vše zabalené ve svižném thrilleru, který nemá doposud obdoby.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle je jiná písnička než v Burze. Tady máme hrdiny, kteří nikdy neměli moc peněz, ale šetří každý cent, aby se dokázali vypracovat a dosáhli svých snů.

Jasně, ve výsledku se to změní v lehce nelegální byznys, ale alespoň klukům nechybí vynalézavost, talent a snaha zdokonalovat se. Trošku jsem jen nepochopila všechny ty postavy – odehrává se to ve více časových rovinách? Nebo tam je prostě jen tolik postav?

Dál koukat nebudu, jsou to jen mé osobní preference, že indické věci nepatří mezi můj šálek čaje. Ale rozhodně z těch posledních pár indických pilotů tento za mě vychází jako vítěz.

  • sympatický hrdina
  • suprově ukázaný proces snahy o vytvoření padělané bankovky
  • policejní dějová linka byla velká nuda
  • nesedí mi indické prostředí
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
lenochod6

lenochod6

To zní zajímavě, mmožná i překousnu, že je to thriller a zkusím se na to podívat.
před 65 týdny
Další články k tématu