20. 1. 2023

Novinka pod lupou: The Legend of Heroes: Sen no Kiseki - Northern War

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Legend of Heroes: Sen no Kiseki – Northern War (The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War)
Žánr anime, akční, fantasy
Stanice AT-X
Premiéra 8. 1. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 23 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Lavian se narodila v Severní Ambrii, nejchudším kraji severozápadní Zemurie. Přihlásí se k Severním jaegerům, největší jednotce na kontinentu, aby ochránila své rodné město a odlišila se od svého dědečka Vlada, který byl kdysi hrdinou, ale Severní Ambrii zradil. Její oddanost misím jí často vynese porušení předpisů a jednoho dne dostane rozkaz sestavit četu s Martinem, Iserií a Talionem na sebevražednou špionážní misi do Erebonie, aby shromáždila informace o „Císařském hrdinovi“, tajemné hrozbě pro Severní Ambrii.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Úvod tohoto pilotu je velice zajímavý, kdy jsou vojáci připraveni bojovat. Ale protivník tady není člověk, jako spíš démon. Nováček týmu, kterému říkají hlavně zelenáč, se projeví jako dost dobrý voják, který se s démony nemazlí. Ale co zachrání vesnici, trocha té akce uvadá a už to tolik zajímavé nebylo.

Děj je podle mě dobře udělaný, nebo aspoň dost zajímavě. A i když po úvodu to ztratilo své kouzlo, tak věřím, že se to ještě rozjede a bude to více zajímavé. I ten závěr na to poukazuje. Přesto, že pilot není špatný a má to dobře našlápnuto, jisté zklamání tu určitě je. Ale věřím, že i přesto se najdou sledovatelé, kteří dají šanci dalším dílům. Tak snad nebude zklamání z toho nakonec.

  • úvod
  • záchrana vesničanů před démony
  • Lavi tím, jak je schopná dobře bojovat
  • závěr
  • střed je určitým zklamáním, trochu nudný
60 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Sonya

Sonya

Za seba tomu šancu určite dám, neznie to úplne katastrofálne. :)
před 68 týdny
Janey T

Janey T

Ten druhý díl byl o dost lepší a rozhodně stojí za to na to koukat. Oni ty piloty většinou stojí za...
před 68 týdny
Další články k tématu