30. 6. 2023

Novinka pod lupou: Let's Get Divorced (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Let's Get Divorced (Pojďme se rozvést)
Žánr komedie, drama, romantický
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 22. 6. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 65 minut

O čem to je?

Medializovaný manželský pár (politik a slavná herečka), který se již nějakou dobu nemiluje, se velmi optimisticky chystá rozvést. Do cesty se jim však postaví vnější okolnosti a nezbude jim nic jiného než ruku v ruce pracovat na dosažení svého konečného cíle: rozvodu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tentokrát tu máme japonský kousek, který mi ale ze všech tří asijských novinek uplynulého týdne sedl nejméně. Velkou roli na tom má to, že obě hlavní postavy jsou nesympatické až na půdu. Herečku bych ještě dokázala snést a zvyknout si na ni, ale její manžel je jeden velký budižkničemu, který by potřeboval pěstí mezi oči, aby se mu rozsvítilo v hlavě.

Nicméně jejich dynamika byla nezvyklá a rozhodně zábavná. Hlavně první interakce v pilotu, kdy beze slova nastaví kameru a po zahájení živého vysílání jsou z nich úplně, ale úplně jiní lidé, mě dostala do kolen úžasem. Efekt ztrácel na důrazu, když už se opakoval v pilotu potřetí, ale i tak hodnotím tyto scény za nejlepší část epizody.

Upřímně si moc nedokážu představit, jak oba zahodí svoje vedlejšáky a najdou si k sobě zase cestu, protože mezi nimi není ani špetka chemie. Ale je jasné, že se tímto směrem seriál bude ubírat, jak už to u podobných romantických dramat bývá. Tady dál ale koukat nebudu, postavy mě opravdu nezaujaly.

  • kontrast jejich života s personami z živého vysílání
  • postavy
  • bez chemie
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu