13. 6. 2023

Novinka pod lupou: Scoop (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Scoop (Senzace)
Žánr životopisný, krimi, drama
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 2. 6. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 57 minut

Kdo?

Tvůrci Hansal Mehta
Hrají Karishma Tanna, Harman Baweja, Mohd. Zeeshan Ayyub

O čem to je?

Jak se mohlo stát, že se kriminální novinářka, jejíž prací bylo informovat o aktuálních zprávách, ocitla v roli spoluobviněné v ohavném zločinu? Nečekaný sled událostí vyvolává otázku, jak a proč se někdo v její profesi mohl zaplést do tak závažné a znepokojivé situace. Zajímavé okolnosti, které provázejí nečekané zapojení Jagruti Pathakové, stírají hranice mezi pozorovatelem a účastníkem a nechávají všechny zvědavé, co stojí za její překvapivou proměnou z reportérky v ústřední postavu kriminálního případu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Konečně tu máme z Indie i nějaký modernější a aktuálnější seriál. Ovšem i když mám ráda novinářské prostředí, ani tady nemůžu říct, že by mě tato indická novinka příliš zaujala. V postavách jsem se ztrácela, do příběhu jsem se nedokázala pořádně ponořit. Asi už jsem zaujatá a předem k seriálům této země přistupuju s předsudky, které si pak do sledování promítám. Nevím, prostě to není něco, co bych potřebovala sledovat dál. Zlatý Newsroom.

  • moderní Indie
  • zasazeno do světa zpravodajství
  • tempo vyprávění
  • postavy mi nesedly
  • příběhově jsem se trošku ztrácela
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu