17. 1. 2023

Novinka pod lupou: Sugar Apple Fairy Tale (AT-X)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Sugar Apple Fairy Tale
Žánr anime, akční, dobrodružný
Stanice AT-X
Premiéra 6. 1. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu 25 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Po smrti své matky se Ann rozhodne stát se mistryní stříbrného cukru, stejně jako její matka – což je v zemi Highland, kde je jen velmi málo mistrů tohoto řemesla, velmi ceněné povolání. Ann odjíždí do města Lewiston, kde královská rodina pořádá festival soch z cukru. Aby se stala stříbrnou cukrářskou mistryní, musí získat nejvyšší ocenění a královskou medaili. V tomto světě se lidé chovají k vílám jako k otrokům a berou jim jedno z křídel, aby je mohli ovládat. Ann si neochotně koupí vílu jménem Shall, aby jí dělala bodyguarda na cestě do Lewistonu. Ann je rozpolcená mezi tím, zda Shall osvobodit, ale zároveň potřebuje bodyguarda na nebezpečných cestách na festival.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto anime, mě zaujal už od počátku až do konce. I když pořádná akce se koná až na konci, tak po celou tu dobu je děj zajímavý, takže není čas myslet na něco jiného. Takže poměrně rychle i uteče. Mezi hlavními postavami, Anne a Shell, dá se říct panuje chemie. Jsou něco jako oheň a voda.

Už to samotné hašteření hlavních postav, vykouzlí úsměv na tváři člověka. Hlavně ti, co mají rádi romantiku. Ale své si zde najdou i fanoušci komedie, akce či fantazie. I když kruté zacházení s vílami je otřesné, tak jsem zvědavá, jestli díky Anne, víly začnou lidem věřit a mezi vílami a lidmi bude nakonec panovat přátelství. I když pilot zatím potvrdil, že tomu bude naopak. Závěr je mírně napínavě otevřen. Celý pilot je zajímavý, takže věřím, že si toto anime najde své fanoušky, kteří v sledování budou pokračovat.

  • chemie a hašteření mezi Anne a Shellem
  • odvaha Anne, když zachránila vílu před smrtí
  • závěr
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Sonya

Sonya

Anime si pridávam do sledovaných a určite sa naň pozriem. :) Veľmi pekná recenzia na pilot. :)
před 68 týdny
Janey T

Janey T

Ano, souhlasím, že jde o pěknou podívanou a souhlasím s doporučením :)
před 68 týdny
Janey T

Janey T

Moc děkuji, je to opravdu skvělé anime, které mě opravdu baví :)
před 68 týdny
Další články k tématu