3. 4. 2023

Novinka pod lupou: Lucky Hank (AMC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Lucky Hank
Žánr drama, komedie
Stanice AMC
Premiéra 19. 3. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 44 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Bob Odenkirk, Mireille Enos

O čem to je?

Lucky Hank je příběh o krizi středního věku odehrávající se na Railton College, který v první osobě vypráví William Henry Devereaux, Jr., vedoucí katedry angličtiny na špatně financované vysoké škole v Pensylvánii.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Na Hanka jsem byla zvědavá a myslím, že jsem se dočkala toho, co jsem čekala. Pilot ukázal kvalitní a hbitý scénář a velmi dobrý výkon hlavního představitele. Tyto dva prvky jsou asi zárukou každého AMC seriálu, který se netočí okolo zombíků, takže tady se žádné překvapení nekonalo.

Chce se mi napsat, že pilot se nesl v jedné stabilní rovině, neměl žádné vzrušující okamžiky. Ale když se tak zamyslím, tak mi to vlastně ani nevadilo. Vezla jsem se na vlně zajímavého příběhu a výborných sarkastických monologů a dialogů hlavního hrdiny, takže jsem si ani nestíhala všímat, že se tam vlastně nic moc neděje.

Na druhou stranu se trošku bojím, že až tohle pojedu maratonem, rychle se toho přesytím a už si to nebudu tak užívat. Tento seriál je podle mě lepší dávkovat po částech, což já ale nedělám. Uvidíme, kolik si časem vyslouží sérií a jak moc cen posbírá. Zatím plánuju, že si ho do watchlistu přidám.

  • skvělé herecké výkony
  • kvalitní scénář
  • hlavní hrdina a jeho lehký depresivní sarkasmus
  • nehodí se pro maraton
  • chybí nějaká větší zápletka
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
pozitkar

pozitkar

Po titulcích ni vidu, ni slechu ...
před 55 týdny
Další články k tématu