27. 4. 2024

Apple TV+ v květnu

Apple TV+ v květnu

Mimochodem. Všechny seriály by se přibližně ve stejnou dobu měli objevit i na českém Canal+, který obsahuje všechny pořady z Apple TV+.

Další streamovací služby v květnu: Další přehledy:
Disney+
HBO Max
Netflix
Prime Video
SkyShowtime
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na Apple TV+

1. května – Acapulco

3. série

Ve třetí sezóně seriálu Acapulco je čas na smíření se s minulými chybami a vzrušujícími novými začátky. V současném příběhu se starší Maximo vrací do Las Colinas, které už nepoznává. Zatímco v roce 1985 mladší Maximo pokračuje ve svém stoupání po žebříčku úspěchu, přičemž může ohrozit všechny vztahy, které si tak tvrdě vybudoval.

8. května Dark Matter (Temná hmota)

novinka

Temná hmota, označovaný za jeden z nejlepších sci-fi románů desetiletí, je příběhem o cestě, po které se nešlo.

Seriál sleduje Jasona Dessena, fyzika, profesora a muže od rodiny, který je jedné noci při procházce domů v ulicích Chicaga unesen do alternativní verze svého života. Zázrak se rychle změní v noční můru, když se snaží vrátit do své reality uprostřed ohromující krajiny životů, které mohl žít. V tomto labyrintu realit se vydává na strastiplnou cestu, aby se dostal zpět ke své skutečné rodině a zachránil ji před nejděsivějším a neporazitelným nepřítelem, jakého si lze představit: před sebou samým.

8. května – Hollywood Con Queen

novinka

Záhadná postava – známá jako Královna podvodů – se vydává za vlivné manažerky v Hollywoodu a láká oběti příslibem kariérních příležitostí, které jim změní život. Novinář a soukromý detektiv se vydají hledat pachatele tohoto podvodu.

17. května – The Big Cigar

novinka

Seriál sleduje život Hueyho P. Newtona. S pomocí Berta Schneidera, hollywoodského producenta, který stojí za filmem Easy Rider, a který s několika dalšími slavnými radikály uprchl na Kubu, aby se vyhnul stíhání za vraždu.

22. května – Trying

Ve vzrušující čtvrté sérii se posuneme o šest let dopředu a zjistíme, že Nikki a Jason jsou zkušení osvojitelé, kteří vytvořili krásnou malou nukleární rodinu obohacenou o mimořádnou síť podpory. Když však jejich dospívající dcera Princess začne toužit po spojení se svou biologickou matkou, Nikki a Jason se ocitnou před těžkou zkouškou svých rodičovských schopností.


Těšíte se na něco? A co to je?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
_karel_

_karel_

Šotek se vloudil... Dark Matter vede taky na Hollywood Con Queen.
před 2 týdny
Fruiko

Fruiko

Opraveno, díky.
před 2 týdny
Další články k tématu