30. 3. 2024

Apple TV+ v dubnu

Apple TV+ v dubnu

Mimochodem. Všechny seriály by se přibližně ve stejnou dobu měli objevit i na českém Canal+, který obsahuje všechny pořady z Apple TV+.

Další streamovací služby v dubnu: Další přehledy:
Disney+
HBO Max
Netflix
Prime Video
SkyShowtime
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na Apple TV+

3. dubna – Loot (Ve vatě)

2. série

Druhá série seriálu Loot se vrací rok poté, co Molly Wellsová vyřešila svůj velmi veřejný rozvod s technologickým miliardářem Johnem Novakem, a my ji najdeme v roli šéfky její filantropické organizace Wells Foundation, kde se jí daří. Molly se soustředí hlavně na svou charitativní činnost, zapřísahá se před novými vztahy s muži a vydává se na cestu wellness. Báječně svobodná, ale nijak zvlášť nezávislá Molly má po svém boku svého věrného asistenta Nicholase. Ten pilně plní každý její rozmar… a občas ji nakrmí zelným koktejlem s přídavkem ginu.

5. dubna – Sugar

Novinka

Sugar je současným, jedinečným zpracováním jednoho z nejpopulárnějších a nejvýznamnějších žánrů v literární, filmové a televizní historii: detektivního příběhu soukromého očka. Na Oscara nominovaný Colin Farrell se představuje v roli Johna Sugara, amerického soukromého detektiva, který se snaží vyřešit záhadné zmizení Olivie Siegelové, milované vnučky legendárního hollywoodského producenta Jonathana Siegela. Zatímco se Sugar snaží zjistit, co se Olivii stalo, odhalí také tajemství rodiny Siegelových; některá velmi nedávná, jiná dávno pohřbená.

12. dubna – Franklin

Novinka

V prosinci 1776 se Benjamin Franklin proslavil po celém světě svými elektrickými experimenty. Jeho vášeň a moc jsou však vystaveny zkoušce, když se vydává na tajnou misi do Francie – a osud americké nezávislosti visí na vlásku.

12. dubna – The Big Door Prize (Velký poprask na malém městě)

2. série

Malé městečko se navždy změní, když se objeví záhadný stroj, který slibuje odhalit skutečný potenciál každého člověka. Brzy začnou obyvatelé měnit zaměstnání, přehodnocovat vztahy a zpochybňovat dlouho zažité názory – to vše ve snaze o lepší budoucnost.


Těšíte se na něco? A co to je?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu