26. 4. 2024

SkyShowtime v květnu

SkyShowtime v květnu

Další streamovací služby v květnu: Další přehledy:
Apple TV
Disney+
HBO Max
Netflix
Prime Video

Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na SkyShowtime

16. května – The Family Stallone (Rodina Stallonových)

2. série

Stallonovi, jedna z nejslavnějších rodin z Los Angeles, se v této řadě po čtyřiceti letech nadobro stěhují z Hollywoodu na východ. Zatímco Sophia a Sistine jdou za svými sny v New Yorku a Scarlet zvládá výšku i novou lásku v Miami, Sly a Jen se snaží vybudovat sice prázdné, ale nové hnízdo v Palm Beach. Tuhle rodinu ale žádná vzdálenost nerozdělí a ke konci řady se navíc vydají na život měnící výlet do Itálie s cílem prozkoumat rodinnou historii, zažehnout vyhaslou lásku a přivézt si spoustu zážitků.

Všechny epizody 2. sérii k dispozici od 16. května.

23. května – Concordia

Concordia je obec budoucnosti: založená na sledování a sběru dat – ne z nekalých samoúčelných důvodů, ale pro vyšší dobro svých občanů. Cílem vedení je vytvořit svobodnější, spravedlivější a humánnější společnost. Po 20 letech fungování má Concordia bezesporu úspěch, pak ale přijde katastrofa: první vražda a nabourání neproniknutelného AI systému ohrožují samotné základy a možnosti dalšího rozvoje.

První dvě epizody k dispozici od 23. května, další vždy pak ve čtvrtek.


Kromě zmiňovaných seriálů pokračují další seriály, které měly premiéru v předchozích měsících. Jde o A Gentleman in Moscow (Gentleman v Moskvě), Boat Story, Star Trek: Discovery či Apples Never Fall (Jablka ze stromu nepadají).


Těšíte se na něco z nabídky?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu