26. 4. 2024

HBO Max v květnu

HBO Max v květnu

Další streamovací služby v květnu: Další přehledy:
Apple TV+
Disney+
Netflix
Prime Video
SkyShowtime
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na HBO Max

2. května – Hacks (Stále v kurzu)

3. série, dvě epizody na start, další po týdnech

Deborah Vance je legendární komička z Las Vegas, která mentoruje bezejmennou pětadvacátnici.

Ve třetí sérií, odehrávající se rok po rozchodu se Deborah Vanceová těší z úspěchu svého stand-up speciálu, zatímco Ava hledá nové příležitosti v Los Angeles.

9. května – Pretty Little Liars: Original Sin (Prolhané krásky: Prvotní hřích)

2. série, dvě epizody na start, další po týdnech

Před dvaceti lety série tragických událostí téměř zničila obyvatele městečka Millwood. Nyní se skupinka mladých dospívajících dívek stává terčem neznámého šikanujícího agresora, který je chce donutit zaplatit za hříchy jejich rodičů, ke kterým došlo dvě dekády zpátky… a také za jejich vlastní hříchy.

Po otřesných událostech v v první sérii naše Pretty Little Liars čelí osudu horšímu než smrt – letní škole. Millwoodská střední škola však není to jediné, co jim stojí v cestě za zábavnými letními brigádami a novými vysněnými láskami. Do města přišel nový padouch, který může, ale nemusí mít spojitost s A, a hodlá je všechny podrobit zkoušce.

20. května – STAX: Soulsville, U.S.A.

Novinka

Dokument vypráví příběh underdogovské nahrávací společnosti složené z černošských a bělošských spolupracovníků, která uvedla na trh přelomovou soulovou hudbu Otise Reddinga, Isaaca Hayese, Bookera T. & the M.G.'s, The Staple Singers, Sama & Davea a mnoha dalších, kteří definovali celou generaci. Vydavatelství se sídlem v Memphisu, které se řídilo instinktem a vzdorovalo představě, že černošské umělce je třeba „udělat prodejnými“, se z naprostého outsidera stalo jedním z nejvlivnějších producentů černošské hudby – a našlo si své místo v širším proudu nahrávacího průmyslu.


Nezapomeňte, že české HBO v drtivé většině má oproti uvedeným datům jednodenní zpoždění.


Těšíte se na něco? A co to je?

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu