29. 4. 2022

HBO Max v květnu

HBO Max v květnu

Po pravdě, tenhle přehled snad ani není potřeba. Za celý květen se na HBO Max dočkáme premiéry pouhopouhých 4 původních seriálů či jejich nových sérií. Z toho se dá téměř s jistotou říct, že dvě se k nám nedostanou.

Jediné, co nás tedy může udržovat v naději, je, že na americkém HBO Max je oznámeno na konec května Ghosts (obě řady). Ale jestli se dočkáme i u nás je ve hvězdách.

Pokud se v průběhu měsíce dozvíme něco nového, tak budeme článek aktualizovat a info o tom bude ve vrchní části článku.

K uvedeným datům nezapomeňte přičíst jeden den české zpoždění. České HBO Max zpravidla přidává novinky v 9:00 jeden den po premiéře.

5. května

The Staircase (Schodiště) (novinka, dramatický příběh podle skutečné události o jednom pádu ze schodů, co nebyl nehodou a rozbil celou rodinu – potvrzeno na 6. května)

12. května

Hacks (Stále v kurzu) (2. série, komička si najme mladou scenáristku, aby ji pomohla oživit její vystoupení, seriál milují zahraniční kritici a dostal se do mnoha žebříčků the best of 2021)

26. května

That Damn Michael Che (2. série show, ve které se díváme na problémy Ameriky pomocí ilustrací jednoho černocha – jelikož první série není k dispozici na českém HBO Max, tak se dá předpokládat, že se druhé série nedočkáme)
Tig N' Seek (4. série, animák o Tiggym, jeho kočce a bláznivých gadgetech – jelikož předchozí série nejsou k dispozici na českém HBO Max, tak se dá předpokládat, že se čtvrté série nedočkáme)


Docela slabota, co? Tak snad venku bude hezky.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Micuda98

Micuda98

Taktéž s tímto zápatím souhlasím. 😁
před 2 roky
Sitheren

Sitheren

Warner Bros mi připomíná Activison Blizzard... snad to taky koupí Microsoft. :D
před 2 roky
Fruiko

Fruiko

Mě fascinuje, jak začali vykřikovat, že nebudou jako Netflix utrácet za obsah. Tak aby tam vůbec něco...
před 2 roky
Další články k tématu