5. 5. 2023

Novinka pod lupou: Jen hsuan chih jen tsao lang che (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Jen hsuan chih jen tsao lang che (Kdo dělá vlny)
Žánr drama
Stanice Netflix (Tchaj-wan)
Premiéra 28. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 48 minut

O čem to je?

Blíží se ostře sledované prezidentské volby a členy týmu, kteří pracují na volební kampani, čekají v tomhle nemilosrdném souboji i osobním životě těžká rozhodnutí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot jsem měla kvůli nedostatku času rozkouskovaný. Možná proto mi přišlo, že se tam nekonečně dlouho řeší pořád to stejné dokola. V podstatě jsme se tady nikam moc neposunuli, skončili jsme téměř na stejném místě, kde jsme začali.

Seriály z politického prostředí mám ráda, není jich až tak hodně. Tento mě ale zaujmout nedokázal. Možná je to tím, že si ke mně ta asijská tvorba stále ještě nenašla cestičku, a pravděpodobně ani nikdy nenajde. Ale když budu chtít něco podobného, raději si pustím Scandal, který mi už tolik let leží v pomyslném šuplíku.

Postavy jsou celkem jasně dané, až na mladou stážistku, kterou jsem opravdu nepochopila. Proč se u té majitelky psa tvářila jako kakabus, když tam přijela ta politička? A proč brečela před notebookem? Vůbec netuším, o co jí jde.

  • příběh rychle utíká
  • zajímavé postavy
  • celý díl se řešila jediná věc
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu