28. 6. 2023

Novinka pod lupou: Barrabrava (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Barrabrava
Žánr drama
Stanice Prime Video (Uruguay, Argentina)
Premiéra 23. 6. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Po krutém souboji jsou bratři Polaco a César vyloučeni z barra brava klubu Atlético Libertad del Puerto. Sami, bez peněz a politické ochrany, se pustí do války, která prověří jejich bratrství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ze všech pilotů uplynulého týdne byl tento pro mě nejnudnější. Opět sportovní drama, které se netočí kolem sportu, ale všech těch brikulí okolo, což mě ani trošku nebaví sledovat. Něco jako čistý byznys v dnešním světě asi neexistuje, všude se podplácí a bojuje o moc. To je na mě zbytečně moc dramatické, jak se uměle vyvolávají konflikty.

Po zhlédnutí pilotu nedokážu ani říct nějakou stručnou rekapitulaci, co se tam odehrálo. Jen se chystali na zápas, kvůli nějakým taškařicím tam potřebovali konkrétního hráče a pak skupinka lidí vyhodila toho, kdo to tam vedl, z okna ven a zabila ho.

V každé scéně bylo moře lidí, kteří se cpali do záběru a překřikovali se, takže jsem z toho nic neměla. Dál rozhodně koukat nebudu.

  • seriál ze sportovního prostředí
  • příběh mi neutkvěl v paměti
  • postavy nezaujaly
  • přeplněné scény
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu