19. 12. 2023

Novinka pod lupou: Death's Game (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Death's Game
Žánr drama, fantasy
Stanice TVING / Prime Video (Jižní Korea)
Premiéra 15. 11. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Seo In Gook, Park So Dam

O čem to je?

Muž, který čelí těžkostem a po řadě neúspěchů uvažuje o sebevraždě, je konfrontován se Smrtí a má za úkol znovu a znovu prožívat smrt v dalších 12 životech, aby získal šanci žít.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Seriál jsem doporučovala spolu s Yu yu hakusho jako novinku týdne a musím říct, že mě nezklamal. Myslela jsem, že mě bude bavit víc než Yu yu, nakonec to teda bylo trošku méně. I tak se mi ale první díl moc líbil a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál.

Hrdina není extra sympatický ani výrazný, ale jeho kolegyně Smrtka se mi líbí moc. A celý koncept vtělování se do jiných těl a snaha o přežití je prostě super, konečně něco jiného, originálního, u čeho nevíte, jak se bude vyvíjet dál a jak to celé dopadne. Já si schválně nic dohledávat nebudu a nechám se překvapit. Doufám, že i další díly budou stejně zábavné a půjde o skvělý maraton, který si udrží mou pozornost od začátku do konce. Myslím, že velký potenciál tu určitě je.

  • skvělý námět
  • Smrtka
  • podsvětí
  • samotný hlavní hrdina ve svém vlastním těle tolik neupoutal
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
nikkikikki3

nikkikikki3

Na tento seriál se moc těším kvůli obsazení, počkám, až vyjde komplet a mrknu se na něj.
před 21 týdny
Další články k tématu