26. 7. 2023

Novinka pod lupou: Bay of Fires (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Bay of Fires
Žánr drama
Stanice ABC (Austrálie)
Premiéra 16. 7. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 53 minut

Kdo?

Tvůrci Max Dann, Marta Dusseldorp, Andrew Knight
Hrají Marta Dusseldorp (Bay of Fires), Toby Leonard Moore, Yael Stone, Kerry Fox, Tony Barry

O čem to je?

Samoživitelka Stella je nucena se přestěhovat do zapadákova v Tasmanii, kde ji určitě nikdo hledat nebude. Nejedná se ale o žádnou poklidnou vesničku. Mezi místními zuří hádky a spory, které někdy vedou i k vraždě…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak nějak jsem myslela, že to bude o požárech. Nebylo. Pilot přinesl zmatený příběh s lehkým nádechem černé komedie, který mě ale na další sledování nenalákal. Vůbec nevím, co se to tam vlastně děje, proč někdo po hrdince jde a kdo je ta její zachránkyně.

Ani závěr epizody, ač překvapivý, mě nedokázal upoutat. Hlavní hrdinka je nesympatická, děti neposlušné, což se dá pochopit, ale taky to nepřidává na pozitivech. Celý příběh je šitý horkou jehlou na koleni, dál koukat nebudu.

  • seriálů odehrávajících se v Tasmánii moc není
  • nevýrazný příběh
  • nesympatické postavy
  • nenaláká na další sledování
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu