16. 7. 2023

Novinka pod lupou: Reign of the Seven Spellblades

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Reign of the Seven Spellblades
Žánr anime, akční
Stanice Tokyo MX
Premiéra 7. 7. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Jaro v Kimberly Magic Academy přináší novou várku studentů prvního ročníku do prestižní kouzelnické školy Kimberly. Mezi těmi letošními je i Oliver Horn. Jeho cílem je vykonat pomstu na členech Kimberlyiny fakulty, kteří brutálně zavraždili jeho matku, ale když se Oliver setká se samurajskou dívkou ze vzdáleného národa Yamatsu, začne váhat mezi svým posláním a zvědavostí. Navíc se spřátelí s několika dalšími studenty, což ještě více znásobí jeho váhání. Uskuteční nakonec svou pomstu nebo vše dopadne úplně jinak?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento pilot tohoto anime je zajímavý. Kromě představení partičky, která nejspíš bude držet při sobě a zažije nejedno dobrodružství, se tu i odehrála akční scéna. Takže kromě magie, tajemství i komedie zde byla akce, která to více oživila. I ukázala, jak bude dobrá spolupráce mezi našimi hrdiny. Trochu i pilot může připomínat jistými prvky Harryho Pottera, ale to není na škodu. Určitě stojí za to, dát tomuto anime šanci.

  • partička co se poznala v pilotu
  • akce s trollem
  • Oliver
  • závěr
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu