23. 2. 2023

Novinka pod lupou: Horario Estelar (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Horario Estelar (V hlavním vysílacím čase)
Žánr drama, thriller, krimi
Stanice Disney+ (Mexiko)
Premiéra 15. 2. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 44 minut

Kdo?

Tvůrci Mariano Cohn, Gastón Duprat
Hrají Luis Arrieta, Abril Mayett, Óscar Jaenada, Dominika Paleta, Maya Zapata

O čem to je?

Slavný televizní novinář musí informovat o zajímavém policejním případu, o němž nikdo neví, že je do něj zapleten. Jak se vyšetřování rozvíjí, využívá své vypočítavé schopnosti zavádět informace a měnit veřejné mínění; a prochází mu to. Jedná se o příběh mocného, charismatického, inteligentního, ale nemorálního muže, který se snaží o beztrestnost všemi prostředky. Stejně jako eskamotér předvádí svou únikovou rutinu, jeho život závisí na tom, zda jeho trik dobře dopadne. Diváci ho sledují, aby zjistili, zda mu to nakonec projde.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Očekávaná zápletka, ale i tak jsem se dobře bavila. Hlavní hrdina je charismatický, líbí se mi, jak dokáže přehrávat a měnit svou skutečnou tvář s tou profesionální jako lusknutím prstu. Ostatní postavy tady jsou tak trošku do počtu, ale není tu nikdo, kdo by mi vyloženě vadil.

S tím, kolik jsem už za svou seriálovou kariéru viděla kriminálek, mi tady to místo činu přišlo hodně úsměvné. Hrdina se tam opakovaně vrací, na všechno sahá bez rukavic, jako by neexistovaly otisky prstů. Zbaví se jen tak telefonu, který náhodně hodí do řeky, ale neobtěžuje se smazat usvědčující materiály, i když je všem jasné, že ten telefon někdo objeví.

Ale když přestanete přemýšlet logicky, tak příběh příjemně plyne. Nechybí mu napětí, akce a jak už jsem zmínila, charismatický hrdina, který to celé táhne. Určitě vyzkouším i další díly.

  • charismatický hrdina
  • spousta zábavné akce
  • takhle by se na místě činu nechoval ani ten největší začátečník
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu