13. 7. 2023

Novinka pod lupou: Watashi no Shiawase na Kekkon (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Watashi no Shiawase na Kekkon (Šťastně vdaná)
Žánr anime, fantasy, romantický
Stanice Tokyo MX
Premiéra 5. 7. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Nešťastná mladá žena z násilnické rodiny se provdá za děsivého a chladného armádního velitele. Doma ji totiž týrali a chtěli se jí co nejdřív zbavit. Po boku budoucího mocného manžela ale Miyo začne objevovat svoje pravé já i dosud skryté schopnosti. Dokáží s manželem k sobě najít cestu?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto anime je poklidný, dojemný i zajímavý. Nebo se to takto po pilotu toto anime jeví, že tomu tak bude. Hlavní hrdinka, co jí zemře matka, když byla ještě malá a její otec se znovu provdá, nemá lehký život. Žije spíše jako služka. Mladík, který je jediný, co se s ní přátelí jí chce pomoci. Doufá, že se stane jejím mužem. Ale vše se zvrtne.

Vypadá to, že hlavní hrdinka se bude vdávat. Jen za muže, od kterého každá poměrně rychle uteče. Jsem zvědavá, zda u něho zůstane a najdou společnou cestu k sobě. Protože závěr, kdy se ti dva seznamují, ukazuje, že to nebude úplně snadné. Rozhodně závěr je zajímavý a naláká na další sledování.

  • Miyo
  • Kouji
  • vzpomínky Miyo na svůj život
  • závěr
  • Kaya
  • matka Kayi
  • otec
100 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Anime rozhodne vyzerá zaujímavo, takže si ho odkladám k sebe do zoznamu. :)
před 43 týdny
Další články k tématu