8. 4. 2023

Novinka pod lupou: From Me to You: Kimi ni Todoke (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název From Me to You: Kimi ni Todoke
Žánr romantický, drama, komedie
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 30. 3. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 33 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Sara Minami, Oji Suzuka

O čem to je?

Věčně zachmuřené Sawako se nedaří ve škole zapadnout. Všechno se ale zlepší, když se o ni začne zajímat přátelský spolužák.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle byl tak debilní příběh, až mě bolelo se na to dívat. V podstatě celá půlhodina byla o tom, jak se dva hlavní hrdinové trapně koukají bokem (aby nemuseli na sebe) a skládají si poklony, aniž by jeden druhému přiznali, že se mu/jí líbí. Jako by to nebylo jasné. Oni musí mít snad IQ tykve, že jim to nedocvakává.

Ten scénář mělo snad opravdu na starosti nějaké devítileté dítě, jinak si to nedokážu představit. A seriálu v mých očích nepomáhá ani herecké obsazení. Především hrdina je tak… já vím, že se to neříká, ale prostě je tak ošklivý. Nechápu, jak může být Mr. Popular. A hrdinka taky není žádné kvítko, ale s tím tam v příběhu alespoň pracují.

Ale prosím vás, může mi někdo vysvětlit, když se hrdinky všichni bojí a vysmívají se jí, že vypadá jako nějaká holka z japonského hororu, proč si ty vlasy prostě neostříhá? Vždyť jí ani neříkají jejím jménem, ale jménem té hororové holky, to je totální šikana. Jasně, chápu, že by se člověk neměl měnit kvůli ostatním, ale zkrátit si vlasy o 20 cm není podle mě žádná obrovská oběť.

Dál koukat nebudu, tohle bylo utrpení ve všech směrech.

  • krátká stopáž
  • hlavní hrdinové
  • hrůzostrašný scénář
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
misa737

misa737

Seriál je podľa mangy. Nakoľko poznám predlohu a nemam v láske hrane adaptácie,seriál som zatiaľ...
před 57 týdny
Další články k tématu