27. 11. 2023

Novinka pod lupou: Amar é Para os Fortes (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Amar é Para os Fortes
Žánr drama
Stanice Prime Video (Brazílie)
Premiéra 17. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 35 minut

Kdo?

O čem to je?

Rita přijde o jedenáctiletého syna kvůli policejnímu násilí a Edna je matkou Digãa, policisty, který dítě zabil. Obě hledají spravedlnost a vykoupení, ale musí čelit policejní korupci a selhání soudního systému. Ritu podpoří její nejstarší syn, umělec Sinistro, který bude spolu s komunitou Maré bojovat za spravedlnost pro svého mladšího bratra.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jeden z těch seriálů, kdy si při sledování uvědomíte, jak jste vlastně šťastní, že žijete v bezpečném Česku, kde je opravdu minimální šance, že vás zastřelí zkorumpovaná policie, když se procházíte po chodníku okolo domu. Hrozné, nedokážu pochopit, co se na různých místech světa děje, jak aktuálně, tak i obecně.

Ale i tak, seriály hodnotím podle zábavnosti, téma může být sebevážnější nebo sebevznešenější, ale když mě nebude bavit, tak sledování postrádá smysl. Tady mi epizoda neutíkala, po zhlédnutí pomalu nevím, co tam je za postavy, a vůbec mě nezajímá, co s nimi bude dál. Tady mi první díl stačil.

  • uvědomíte si, že jste vlastně šťastní
  • sledování mě nebavilo
  • postavy nezaujaly
  • nemám chuť pouštět si další díly a zjišťovat, co bylo dál
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu