7. 5. 2023

Novinka pod lupou: Casa Grande (Freevee)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Casa Grande
Žánr drama
Stanice Freevee
Premiéra 1. 5. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 60 minut

O čem to je?

Pětidílné drama, které sleduje příběhy nejen tvrdě pracujících a často nedokumentovaných migrantů, ale také i bohatých vlastníků půdy v severní Kalifornii.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Spike! No, byl tam jen v jedné scéně, ale nevadí. Jinak pilot taková normálka, nic co by se nedalo sledovat, ale taky nic, co by mi nějak dlouho mělo utkvět v paměti.

Když má seriál nižší rozpočet, jde to vidět. Nejen, že si nemůže dovolit nějaké velké triky nebo špičkové kulisy, ale odráží se to i na scénáři. Tady můžete vidět každé klišé společenských vrstev – dcerka z bohaté rodinky vzdoruje rodičům, má románek s chudým mladíkem, který je u nich zaměstnaný, navíc do hry přichází téma nelegálního přistěhovalectví, což rozehraje smrtelnou hru.

Všichni odvádí dobrý výkon. Postavy jsou sympatické, dobře se na ně kouká, sedí mi k sobě. Příběh mě ale nedokázal vtáhnout, prostě mě neoslovil a sledování mě tolik nebavilo. Raději se budu věnovat věcem, které ve mně dokážou vyvolat víc emocí.

  • sympatické obsazení
  • příjemně to utíká
  • nevyvolá žádné emoce
  • rychle na to zapomenete
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Deaneira

Deaneira

Ok očividně mám velký problém, protože jediné co mě po přečtení názvu seriálu napadlo byla Esmeralda 😂😂😂😂
před 53 týdny
Další články k tématu