29. 9. 2023

Novinka pod lupou: Irrésistible (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Irrésistible (Přitažlivost)
Žánr komedie, romantický
Stanice Disney+ (Francie)
Premiéra 20. 9. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 26 minut

O čem to je?

V této svižné a něžné romantické komedii se Adèle, autorka úspěšného podcastu, na první pohled zamiluje do matematika Arthura. Jakmile se však ocitne v jeho přítomnosti, propadá silným záchvatům paniky. Zjistí, že je tak přetažená, že jí hrozí zhroucení. O diagnóze není pochyb: Adèle trpí posttraumatickou stresovou poruchou, která je přímým důsledkem jejího předchozího milostného vztahu, jenž skončil tak bolestně. Adèle nezbývá nic jiného než se od Arthura držet dál. Ale přitažlivost je příliš silná…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak nějak zjišťuju, že asi nejsem úplně největší fanoušek francouzských seriálů. Minulý týden mě nezaujal Tapie, a tentokrát mě nechala chladnou i tato novinka. Přitom jde o romantickou komedii, přesně můj žánr, který si obecně hodně užívám.

Nevím, hlavní postavy mi prostě nepřišly sympatické. Možná je to castingem, možná francouzštinou, možná kombinací obojího. Ale necítila jsem mezi nimi žádnou chemii a příběh samotný mě taky moc neohromil. Po pilotu končím.

  • jakožto milovník romantických komedií jsem se sledováním neměla problém
  • mezi postavami necítím chemii
  • francouzština mi nesedla
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu