22. 8. 2023

Novinka pod lupou: Behind your Touch (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Behind your Touch
Žánr komedie, krimi, drama
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 12. 8. 2023
Vysílání 2× týdně nový díl
Délka pilotu 67 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Han Ji Min, Lee Min Ki, Joo Min Kyung

O čem to je?

Příběh o lidech, kteří žijí na venkově. Vypráví o veterinářce Ye Bun, která má psychometrické superschopnosti, a vášnivém detektivovi Jang Kyulovi, kteří se zapojí do řešení drobných zločinů.

Trailer

A jaký je náš ortel?

U korejských seriálů je to vždy jedna velká neznámá. Seriál může přinést geniální a neokoukaný příběh, nad kterým vám zůstává rozum stát… nebo to může být jedna velká nezábavná slátanina. Tato novinka se v mých očích řadí do druhé kategorie. Pilot má více než hodinu a neděje se tam nic moc zajímavého. Hlavní hrdinka mě moc nezaujala, stejně jako ani ostatní postavy. Nesedl mi styl vyprávění, dodělaná grafika působí hodně dětinsky. Pilot mi tady bohatě stačil.

  • nevýrazná hrdinka
  • komediální prvky
  • grafická stránka
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
espn

espn

toto vážne niekto sleduje tieto debiliny ?
před 37 týdny
Další články k tématu