11. 4. 2023

Novinka pod lupou: Viaje al centro de la tierra (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Viaje al centro de la tierra (Cesta do středu země)
Žánr dobrodružný, rodinný
Stanice Disney+ (Mexiko, Argentina, Kolumbie)
Premiéra 5. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 37 minut

O čem to je?

Diegovým snem je, aby se jeho úspěchy ve videohrách proměnily ve skutečné objevy. Je to kreativní a zvídavý kluk, vynálezce a vůdce své party kamarádů. Diego stráví léto se svými kamarády na táboře, který vede Pompilio Calderón, výstřední a známý objevitel. Tam najdou medailonek, který patřil Poli, Diegově babičce. Když se vydají po jejích stopách objeví několik ruin a tajemný portál do „Verneovy dimenze“, paralelního vesmíru, který symbolizuje, jaká mohla být naše planeta, nebýt ničivé chamtivosti lidstva. Na své výpravě zažijí neuvěřitelná dobrodružství, aby pomohli Polovi udržet rovnováhu v obou dimenzích a zachránili planetu před katastrofou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ups. Nevěděla jsem, že jde o dětský seriál, na ty většinou v rámci NPL nekoukám. Ale tak co už. Je to přímo určené pro publikum 10–15 let, čemuž odpovídá příběh i velmi milé a nevinné zpracování. I když se děti hádají, tak to působí hodně nevážně.

Pro dospělé publikum tento kousek rozhodně není. Chybí tomu nějaká serióznost, vážnost, prostě to nejde vnímat jinak než takovou pohádku. Pro děti super, ale tyto hranice seriál nemá šanci překročit.

  • ideální zábavný seriál pro mladé publikum
  • dospělí to prostě nedocení, seriál nejde brát vážně
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

Ani prvu cast som nedokazal dopozerat, tolko blbosti co tam je. To nie je ani pre detske publikum , za mna...
před 56 týdny
Další články k tématu