28. 4. 2023

Novinka pod lupou: Kanojo ga Koushaku-tei ni Itta Riyuu

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kanojo ga Koushaku-tei ni Itta Riyuu
Žánr anime, komedie, romantický
Stanice AT-X
Premiéra 10. 4. 2023
Vysílání pondělí
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Když Park Eunha zemře záhadnou smrtí v dnešní Koreji, probudí se v těle Raeliany McMillanové, nejstarší dcery barona. Toto však není obyčejný svět; je to úplně stejné jako v románě, který kdysi četla. Je milovaná svou rodinou, zdálo by se, že je v pohádce. Ale Raeliana není spokojená a pokouší se svůj příběh z knihy změnit.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Toto anime zaujme hned od začátku. Zase se hlavní postava, zde hrdinka, dostává do jiného světa. Tentokrát nejde o svět podobné či z nějaké hry, ale přímo o knižní příběh. O romantický příběh. Hlavní hrdinka, co je zabita ve vlastním těle se dostane do těla hrdinky, která má být zavražděna svým snoubencem. A hrdinka se bude snažit tomu zabránit.

Děj je velice zajímavý, o postavách si tentokrát tak rychlý obrázek nelze udělat. Většina je zatím takový neutrál. Panují zde intriky, manipulace a dramata. Pilot utekl poměrně rychle. Závěr diváka naláká na sledování dál. Protože ve vzduchu je spousta otázek, ale odpověď se nikde nenachází. Nebo aspoň zatím ne.

  • hlavní hrdinka
  • hlavní hrdina
  • tajemno
  • díl rychle utekl, takže překvapení, že už je konec pilotu
90 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu