25. 9. 2023

Novinka pod lupou: P#t@s Redes Sociales (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název P#t@s Redes Sociales (Zku****ý sociální sítě)
Žánr drama, komedie
Stanice Prime Video (Mexiko)
Premiéra 15. 9. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Youtuberka Amanda se zaměřuje na mladší publikum, jenže teď je jí 30, takže už je „moc stará“. Nicméně je ochotná udělat cokoli, od leaknutí nahých fotek po život ohrožující kousky, aby se udržela na výsluní, a aby porazila aktuální číslo 1 Vicky Moo, neboli svou mladší sestru.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento týden tu máme dva seriály ze světa sociálních sítí. Po katastrofě jménem Miseducation je tato novinka o poznání příjemnější na koukání. Obě hlavní hrdinky se mi líbí, stejně jako i zapojení světa sociálních médií.

I když příběh postrádá jakoukoliv nepředvídatelnost, tak jsem se při sledování bavila. Není to něco, u čeho bych musela neprodleně vidět další díly, ale myslím, že jako nenáročná oddychovka novinka funguje dobře. Jen si dejte pozor, pokud neumíte španělsky, tak je potřeba číst titulky, takže seriál není úplně ideální jako podkresovka, protože z něj ve výsledku nic nebudete mít.

  • sympatické hrdinky
  • dobré zapojení sociálních sítí
  • příběh je od prvních minut hodně předvídatelný
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu