23. 4. 2023

Novinka pod lupou: Mashle (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mashle (Mashle: Magic and Muscles)
Žánr anime, akční, dobrodružný, komedie
Stanice Tokyo MX
Premiéra 7. 4. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Toto je svět magie, kde se magie používá ke všemu. Avšak hluboko v lese žije mladý muž, který tráví svůj čas tréninkem a posilováním. Neumí používat magii, ale užívá si poklidného života se svým otcem. Jednoho dne se však jeho život ocitne v nebezpečí! Ochrání ho jeho svalnaté tělo před uživateli magie, kteří ho chtějí dostat?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Z tohoto anime jsem měla pochyby. Protože žánr parodie není úplně můj oblíbený. Ale pilot velice mile překvapil a dost mě to bavilo. Dokonce se tu divák i dost nasměje. Z pilotu by se dalo říci, že je zde i taková parodie na anime One Punch Man a knižní i filmové hity Harry Potter.

Byla zábava sledovat, jak se člověk dokáže bránit proti magii, jen svou fyzickou silou. Stačí jedna rána a je kde kdo KO. Což připomíná One Punch Man. A svět, kde je magie, kde rozbité věci opraví pomocí magie, proměny v jiné věci či zvířata nebo boj pomocí magie. Každý má při ruce svou hůlku a závěr, kdy hlavní hrdina po uzavření dohody jde na magickou školu, která se vyskytuje v hradě obklopený vodou. Toto zase vše připomíná Harryho Pottera. Bavilo od začátku až do konce. V tomto anime budu rozhodně pokračovat dál. Každý si tu určitě najde to svoje.

  • úvod
  • Mashle
  • scéna ve městě
  • boj v chalupě Mashleho a jeho otce
  • krátká stopáž, díl rychle utíká
  • ED
  • parodie
100 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Sonya

Sonya

Vyzerá rozhodne zaujímavo. Dám tomu u seba šancu. :)
před 55 týdny
Janey T

Janey T

Slyšela jsem, že je to skvělé, takže se rozhodně těším na další díly :)
před 55 týdny
Janey T

Janey T

Že zrovna parodie není můj šálek čaje, tak toto je velice povedené, i když jsem zatím viděla pilot,...
před 55 týdny
Další články k tématu