9. 5. 2023

Novinka pod lupou: Sankuchuari -seiiki- (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Sankuchuari -seiiki- (Žák sumo)
Žánr drama, sportovní
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 4. 5. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 60 minut

Kdo?

O čem to je?

Muž, který je dohnán na pokraj svých možností, se vrhne do sumo ringu a věří, že najde bohatství, lásku a slávu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Další japonský seriál ze světa sumo bojování. Minule to bylo takové mladé a nevinné, tentokrát jsme se do toho ponořili zostra a krvavě. Ani tak ale nemám chuť sledovat další díly. Postavy jsou protivné, jediná normální je novinářka, se kterou všichni jednají jako s kusem hadru.

Každopádně příběh je jinak zajímavý. Sumo je to, co všichni vidí na první pohled, ale většina lidí už si nedomýšlí, že i tito bojovníci mají vlastní osobní životy, problémy a různé věci, které jim můžou narušovat maximální soustředění.

Pilot ale obsahoval spoustu nechutností, když to tak musím říct. Utírání zadku, zkoumání velikosti výkalů, opakované plivání do tváře. Bylo tu toho fakt hodně a za mě rozhodně nebyl dobrý nápad si pilot pouštět ke snídani. Příště budu moudřejší.

  • pohled na fungování sumo klubů
  • nesympatické postavy
  • spousta nechutností
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu