27. 4. 2024

Novinka pod lupou: Kocchi muiteyo Mukai-kun (NTV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kocchi muiteyo Mukai-kun (Turn to me Mukai-kun)
Žánr komedie, romantický
Stanice NTV
Premiéra 12. 7. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu 60 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Eiji Akaso, Haru, Erika Ikuta

O čem to je?

I když je úspěšný a pohledný, uvědomí si Satoru Mukai, že je od rozchodu na výšce už 10 let single a nyní neví, jak vlastně navázat vztah.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Trošku starší novinka, ale na Netflixu je čerstvě, tak třeba vás článek upoutá. Za mě zajímavý pilot. Přišlo mi nápadité, jak tvůrci dokázali úplně přetočit úhel pohledu. Opět to dokazuje, že nic nemusí být takové, jak se na první pohled zdá. Přiznám se, že jsem jim to sežrala i s navijákem a měla jsem úplně stejné pocity a odvození jako hlavní hrdina.

Co je za mě plus, že absolutně netuším, jak příběh bude dál pokračovat, jestli už hrdina potkal svou vyvolenou, nebo bude muset ještě víc hledat. Nevím, jestli je dost charismatický na to, abych se dívala, jak se mu bude dařit, spíš asi ne. Ale ten dá se říct zvrat mě zaujal, takže za to smekám.

  • zvrat ve vyprávění
  • nevýrazný hrdina
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu