8. 5. 2024

Novinka pod lupou: Fiasco (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Fiasco (Fiasko)
Žánr komedie
Stanice Netflix
Premiéra 30. 4. 2024
Vysílání celá série k dispozici (7 epizod)
Na CZ streamech Netflix (k dispozici i dabing)
Délka pilotu 37 minut

O čem to je?

Raphaël Valande natáčí svůj první celovečerní film, kterým chce vzdát hold hrdinskému životu své odbojné babičky. Natáčení se postupně mění v noční můru kvůli členovi týmu, který dělá vše pro to, aby ho sabotoval.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak úplně se nabízí říct, že tohle bylo fiasko. I když Drž hubu a RRRrrrr!!! patří mezi moje oblíbené filmy už spoustu, spoustu let, tak poslední dobou zjišťuju, že francouzské komedie (minimálně ty seriálové) nejsou úplně můj šálek čaje.

Nevím, tady ta trapnost, která měla sloužit jako hlavní zdroj vtipu a zábavy, mi přišla opravdu trapná v negativním slova smyslu. Bylo mi nepříjemné na to koukat a ani mě nenapadlo, že bych se tomu měla zasmát. Možná to někdo má jinak a já jsem jen věčný starý bručoun. Každopádně jsem tady s tímto hlavním hrdinou opravdu trpěla – otázka, jestli spolu s ním, nebo kvůli němu… možná oboje. Další díly vynechám.

  • krátká stopáž
  • zajímavé téma
  • postavy
  • styl humoru a humor samotný
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu