8. 3. 2024

Novinka pod lupou: Kuvvetli Bir Alkış (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kuvvetli Bir Alkış (Bouřlivý potlesk)
Žánr drama
Stanice Netflix (Turecko)
Premiéra 29. 2. 2024
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 40 minut

Kdo?

O čem to je?

Muž, kterého už dlouhá léta nebaví život, dokolečka řeší problémy s rozhádanými rodiči. Jedinou radost mu přinášejí vzpomínky na dobu, kdy byl ještě v pomeranči.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přemýšlím, jestli můžu být ráda, že to nebylo tak strašné, jako některé „komedie“, které občas na Netflixu vznikají, protože, když se tak nad tím zamyslím, to zas až o tolik lepší není.

Celý díl je jeden velký mišmaš. A navíc nezajímavý. To znázornění dítěte uvnitř matky… nevím, jestli to mělo být vtipné, za mě ale jedna velká trapárna. To stejné všechny scény hrdinů s přáteli, absolutní zbytečnost. Na celé epizodě jsem nenašla nic, co by mě bavilo a kvůli čemu bych koukala dál. Naštěstí tam byla kratší stopáž, ale i tak to bylo dlouhé až moc, ideální by za mě bylo nula minut čistého času.

  • postavy
  • příběh
  • znázornění absurdních scén
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu