22. 2. 2024

Novinka pod lupou: The Vince Staples Show (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Vince Staples Show
Žánr komedie, životopisný
Stanice Netflix
Premiéra 15. 2. 2024
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 26 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Vince Staples

O čem to je?

Fiktivní seriál volně inspirován Staplesovým životem a odehrává se v Long Beach v Kalifornii, kde sleduje jeho kariéru rappera a herce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

To měla být komedie? Nějak jsem nepostřehla ani jeden haha moment. Vlastně ani jeden pokus o vtip. Celá epizoda byla jedna velká deprese. I takové komedie asi můžou vznikat. Hlavně že je to podle života tvůrce/herce. To jsou vždycky topky.

Jako jo, přiznávám, že jsem čekala nějaký nesnesitelný sitcom, který teda nakonec byl půlhodinové depresivní drama. A depresivní drama beru vždycky tisíckrát víc než sitcom, takže v tomto ohledu přišlo příjemné překvapení.

Ale to je tak vše, co bych k tomu dodala. Asi uhodnete, že další díly už sledovat nebudu.

  • minimálně na první pohled to není komedie
  • hlavní hrdina se nesnaží být nesnesitelně vtipný
  • epizoda o ničem
  • hlavní hrdina sympatiemi neoplývá
30 %
Mé hodnocení
ragelly

A máme tu opět Atlantu, jen „překabátěnou“ do seriálu Netflixu The Vince Staples Show. I tady se s ironií a nadsázkou řeší problémy afroameričanů v USA jako že jsou si podobní a tak je policie zatkne i když se mýlí, anebo černoch s 500.000 dolary za nahrání alba i tak není důvěryhodný apod.. Děje se tak ponejvíce konverzačně, s občasnou bravurní scénou, která ději dodá to správné koření. Ale i dialogy jsou povedené, jen je potřeba trochu znát pozadí „keců“, ne vždy jsem se chytal, takže občas nastoupí i trochu nudná pasáž. Za mně tu máme od Netflixu opět bonbónek, který bude hlavně domácímu publiku chutnat, potažmo se ale pobaví i ostatní, kteří tomuto humoru fandí.

  • V každé epizodě je bravurní scéna
  • Vtipně ironické
  • Ne vše lze pochopit, čímž některé pasáže působí trochu nudně
70 %
Mé hodnocení
richardK
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu